Skip to main content

Voor alle werkzaamheden aan uw gas- en waterleidinginstallaties bent u bij ons aan het juiste adres. Van het aanleggen van complete gas- en waterleidinginstallaties tot het verhelpen van lekkages.

Wilt u uw gas- en/of waterleidinginstallatie laten aanpassen of een geheel nieuwe installatie laten aanleggen? Of heeft u last van lekkage of wilt u uw huidige installaties laten controleren? U kunt voor al deze zaken bij ons terecht voor een deskundig advies en een betrouwbare uitvoering.
Neemt u hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Leidingen aanpassen

Daarnaast kan ik uw gas- en waterleidingen verleggen, bijvoorbeeld voor het maken van aansluitingen voor uw vaatwasser, wasmachine of gasfornuis. 

Uiteraard kan ik deze ook op professionele wijze voor u installeren. Dat geldt tevens voor overige keukeninstallaties, zoals bijvoorbeeld uw mengkraan of quooker.

Waterleidingen

Het aanleggen en aanpassen van uw waterleidinginstallaties dient met de uiterste zorg te worden uitgevoerd. Dit is erg belangrijk, mede ten behoeve van legionellapreventie. Angelo Lemahieu  kan u hierbij op vakkundige wijze van dienst zijn en is gespecialiseerd in legionella preventie.

Ontstaan er in uw woning beginnende vochtplekken, zorg dan dat u hier altijd zo snel mogelijk naar laat kijken om hevige water lekkages te voorkomen.

Is uw lekkage hevig of is uw waterleiding gesprongen, dan adviseren wij u om direct uw hoofdkraan af te sluiten zodat het water tijdelijk stopt en de schade zoveel mogelijk wordt beperkt. Neemt u in dit geval contact met ons op, wij zijn u altijd zo snel mogelijk van dienst.

Gasinstallaties

Een deskundig en veilig aangelegd gasleidingnetwerk is van levensbelang. Angelo Lemahieu is een gecertificeerd en betrouwbaar bedrijf en maakt hierbij uitsluitend gebruik van gekeurd leidingmateriaal en fittingen. 

De aanleg van leidingwerk wordt uitgevoerd volgens de daarvoor geldende kwaliteitsnormen en voorschriften. Na het controleren van uw gasinstallatie en het vervangen van leidingen, wordt uw systeem voor ingebruikname uitgebreid getest op gasdichtheid om weglekken uit te sluiten.

Heeft u last van gaslucht of vermoedt u een gaslekkage, neemt u dan zo snel mogelijk contact op. Wij helpen u altijd zo spoedig mogelijk, zodat u weer zeker kunt zijn van een betrouwbare gasinstallatie en u zich weer veilig kunt voelen in uw woning.