Skip to main content

Het bedrijf voor uw installatieoplossingen en loodgieterwerkzaamheden, ontstaan vanuit een passie voor installatiewerk. Professioneel, vakkundig en kwalitatief uitgevoerd met veel oog voor detail. Altijd gericht op het beste resultaat, moderne technieken, nieuwe ideeën en een klantgerichte service.

Voor al uw verwarming, ventilatie, verwarming, zonneboilers en electriciteit.

Door onze ruime kennis en ervaring in het installatievak bieden wij een zeer breed pakket aan installatiediensten en bent u verzekerd van een goede en betrouwbare dienstverlening. Zo kunt u bij ons terecht voor uw complete CV installatie, de renovatie van uw badkamer en het installeren van (design) radiatoren. Maar ook voor uw gas- en waterleidinginstallaties, diverse ventilatiesystemen, vloerverwarming, warmtepompen en zonne-energie installaties bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij adviseren u graag bij de keuze uit het grote scala aan producten en merken uit de huidige markt. Angelo Lemahieu gebruikt daarbij uitsluitend merken die bekend staan om hun vertrouwde kwaliteit, waardoor u profiteert van duurzaamheid en een goede garantie.

Neemt u gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken. Met veel plezier helpen wij u verder en overleggen met u de vele mogelijkheden.
Heeft u een spoedklus? Geen probleem, bel ons en wij helpen u altijd zo snel mogelijk.

Angelo Lemahieu werkt onder andere in de ruime Westhoek. Vooral in de regio's Poperinge, Alveringem, Ieper, Heuvelland, Diksmuide, Veurne, Koksijde, De Panne en Nieuwpoort.

Angelo Lemahieu startte als een eenmansbedrijf dat onder meer is gespecialiseerd in CV installaties, sanitair, gas- en waterleidinginstallaties, ventilatie systemen en zonne-energie. Met ruim 10 jaar ervaring in het installatievak, bent u verzekerd van een professionele, efficiënte en kwalitatief hoogwaardige service. Ondertussen kwam er een tweede specialist bij. Samen met Yves bieden wij met het bedrijf u een persoonlijke service aan en heeft u een zelfde aanspreekpunt gedurende het gehele project. Dit wordt door klanten als zeer prettig ervaren. 

Daarnaast kan Angelo Lemahieu een beroep doen op diverse andere gespecialiseerde bedrijven op het gebied van bijvoorbeeld elektrotechniek, timmer-, tegel- en stukadoorwerken. Hierdoor kunt u rekenen op een vakkundige en efficiënte uitvoering van uw opdracht en een totaalpakket aan diensten. Allemaal tegen een marktconform tarief.

Onze missie is het realiseren van uniek installatiewerk en het creëren van mogelijkheden en oplossingen waar u zelf niet eerder aan had gedacht. Kwaliteit, vertrouwen en professionaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Angelo Lemahieu  laat de klant te allen tijde achter met een naar verwachting afgerond project en een tevreden gevoel!

Neemt u contact met ons op voor meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte. Wij staan u graag te woord en helpen u graag zo snel mogelijk bij al uw installatie en loodgieterswerkzaamheden.

Angelo Lemahieu zorgt ook voor uw veiligheid.

Kwalificaties:

  • Erkend Cerga Professioneel Gasinstallateur 14-04196-N, 
  • Erkend mazoutbrander installateur
  • Technicus vloeibare brandstofen 

Wij leveren onderhoud met attest. Dit is wettelijk verplicht voor gas om de twee jaar, voor mazout jaarlijks.