Skip to main content

CV Ketels

CV ketels zijn er in alle soorten en merken. Wij zijn uw vak installateur voor het leveren en vervangen van elk vertrouwd type ketel. Wij leveren altijd professioneel installatiewerk en bieden een goede garantie. Wij vinden voor elke gewenste installatie een oplossing. Zo kijken wij bij een huidig laag rendementstoestel graag naar de mogelijkheid van een hoog rendementstoestel, om uw rendement te verhogen.

CV ketel vervangen

Is uw CV ketel aan vervanging toe? Timman Installatietechniek plaatst en vervangt uw CV ketel professioneel en vakkundig. Hierbij houden wij altijd rekening met de comforteisen van uw woning en het energieverbruik. Zo heeft een grotere woning bijvoorbeeld een zwaarder type ketel nodig dan een kleinere woning. En is er de keuze uit een HR  toestel, een combi en een solo ketel. Een CV ketel gaat over het algemeen ongeveer 15 jaar mee, daarna functioneert hij meestal niet meer naar behoren of is het echt tijd geworden voor een nieuwe.

Door uw CV ketel tijdig te vervangen, houdt u uw stookkosten laag en kunt u deze zelfs verlagen. Het kan  natuurlijk ook zo zijn dat u voordeliger uit bent door te kiezen voor een nieuwe ketel, omdat de reparatiekosten van uw huidige defecte ketel te hoog oplopen. Wij adviseren u graag als u voor de keuze staat om uw CV ketel te gaan vervangen, of dit nu per direct moet gebeuren of in de toekomst. Hoewel alle professionele merken tot de mogelijkheid behoren, werken wij voornamelijk met CV ketels van de merken Atag en Viessman. Behalve dat het koplopers zijn in de markt, bieden zij een zeer goede serviceverlening. Geeft u de voorkeur aan een ander type ketel? Dat is voor ons geen probleem, wij gaan graag mee in de persoonlijke wensen van de klant.

Ook voor het verplaatsen van uw huidige CV ketel vanwege bijvoorbeeld verbouwingen, zijn wij u graag van  dienst. Uiteraard kunt u rekenen op een goede garantie op alle installaties. Tevens kunnen wij u voorzien van professioneel en betrouwbaar uitgevoerd onderhoud aan uw CV installatie.

Uw oude CV ketel, geiser, expansievat, boiler en radiatoren worden na vervanging altijd kosteloos afgevoerd! Neemt u voor meer informatie contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Uw installatiebedrijf/loodgieter en specialist in CV installaties en het vervangen van CV ketels in de Westhoek.